Kirurgia

Vingmed vastaa Halyardin kirurgisten ja sterilisointituotteiden markkinoinnista, myynnistä ja ja jakelusta. Halyard Healthcare on johtava lääkintäteknisten tuotteiden valmistaja, joka irrottautui omaksi yritykseksi Kimberly-Clarkista vuonna 2014. Tämä selkeytti yrityksen toimintaa ja tuotekehitystä. Kimberly-Clarkin kokonaismyynnistä lääkintäteknisten tuotteiden osuus oli 14%.

Toimenpidekardiologia

Edustamme Suomessa Abiomedin Impella® sydämen tukipumppuja. Ensimmäinen Impella® tuli markkinoille 2000-luvun alkupuolella, mutta tuotekehityksen myötä valikoima on laajentunut ja tuote entisestään kehittynyt.

Toimenpideradiologia

Edustamme yksinoikeudella Biocompatibles:n (BTG International Group Company) laajasti tutkittuja DCBead™ ja BeadBlock™ embolisaatiopartikkeleita, joita käytetään kasvainten kemoembolisaatioon, valtimo-laskimo epämuodostumien (AVM) sekä hypervaskulaaristen kasvainten embolisaatioon.

Muut tuotteet

EasyRoller-pyörätuoli on kehitetty potilaan vaivattomaan kuljetukseen kaikkialle sairaaloissa ja laitoksissa. EasyRoller on paras valinta, kun halutaan monipuoliseen käyttöön kestävä ja hygieeninen pyörätuoli.